maanantai 31. toukokuuta 2010

Uusi myymälä tulossa!!!


Putiikki Rannalla laajentaa ja avaa uuden liikkeen Tampereen sydämeen Hämeenkatu 17:ään, vanhaan arvokkaaseen Commercen taloon.

Commercen talo oli kaupungin ensimmäisiä kivisiä jugendkerrostaloja. Se rakennettiin Keskustorin laitaan Raatihuonetta vastapäätä Hämeenkadun toiselle puolelle. Asuin- ja liiketaloksi tarkoitetun rakennuksen rakennutti Kiinteistöosakeyhtiö Commerce, ja sen suunnitteli helsinkiläinen arkkitehtitoimisto Andersin-Jung-Bomanson. Rakennus valmistui 1899. Commerce tarkoittaa ranskaksi kauppaa, mikä ilmentääkin rakennuksen tarkoitusta osuvasti.
Commerce edustaa alkavan jugendkauden siirtymävaihetta, ja se on tyylillisesti hyvin eurooppalaista, mannermaista tiilijugendia. Tiilen ja rappauspintojen yhdistäminen ei ollut yleistä suomalaisessa jugendissa. Taidokas tiilityö leimaa koko rakennuksen yleisilmettä.

Lämpimästi tervetuloa siis tutustumaan uuteen myymäläämme! Avajaisia vietämme Kukkaisviikkojen alkaessa 23.7. Keskustan Putiikista kätevästi mukaan lahjat, tuliaiset, vaatteet ja kengät. Merkkeinä mm. Soaked in Luxury, Jackpot, Odd Molly, Diesel, Neosense, Vintro, Sanita ja Ugg.

1 kommentti:

Noora kirjoitti...

Hienoa Miira, upea juttu! Paljon onnea ja iloa!