keskiviikko 10. helmikuuta 2010


THINK TODAY muokkaa ja valmistaa sisustus-, käyttö- ja design-tuotteita sisustus- ja rakennusalan hukkamateriaalista; tapetista, kankaasta, parketista ja keraamisista laatoista. Kierrätyskartonki ja uusiopaperi sekä ekologinen puuvilla toimivat myös tuotteiden raaka-aineina.

THINK TODAY-tuotteissa loputon virta käyttökelpoista kierrätettävää materiaalia saa uuden elämän ja tarkoituksen. Päämääränä on vähentää yhteiskunnassamme syntyvän jätteen määrää, saada ihmiset ajattelemaan elinympäristönsä tilaa ja tulevaisuutta. Kierrätysmateriaalin käyttö tuotteissa luo perustan kestävälle kehitykselle, terveelle kuluttamiselle ja antaa iloa sekä merkitystä niiden suunnittelijoille, valmistajille ja käyttäjille.

THINK TODAY kiittää ja tuotteiden käyttäjät arvostavat yrityksiä, jotka ovat mukana tärkeässä tehtävässä kierrättää oma hukkamateriaalinsa ja jätteensä uudelleen käytettäväksi. Tavoitteena on luoda laaja yritysten verkosto, joiden materiaaleja tuotteissa hyödynnetään. Käytetyn materiaalin tausta, matka valmistajalta tuotteeksi, kerrotaan tarinan muodossa tuotteen yhteydessä niiltä osin kun se jokaisesta materiaalista on tiedossa.

Kuva: Ninna

Ei kommentteja: