lauantai 20. maaliskuuta 2010

Kevät osa 2

Litsläts. Kotiuduin juuri koiran kera ulkoilulta ja olipas siellä märkää! Vettä satoi taivaan täydeltä ja järvenkokoisia lammikoita oli tiet väärällään. Onneksi satun rakastamaan omenenvihreitä hai-saappaitani niin paljon, että olen melkein odotellut koska saan kiskoa ne taas jalkaan. Emmallekin ostin sadetakin, erihienon sähkönsinisen! Jotta kyllä meidän kelpaa kevätsateissa taapertaa.

Nykyisin on kumisaappaissakin vara valita! On eriväristä ja -mallista, pitkää ja pätkää, kukallista ja pääkallokuvioista. Eilen kun kävin Putiikilla, oli sinne juuri saapunut oikein mallikkaan näköisiä vaaleanpunaisia Wildflowerin kumppareita. Repekka oli käyttänyt ihailtavaa tyylitajuaan pukemalla kumpparit Odd Mollyn pitkien röyhelöreunaisten sukkien kanssa! Supersödet!

-Ninna

4 kommenttia:

Tarleena kirjoitti...

Ihana yhdistelmä! Onko teillä vielä noita mollyn sukkia myynnissä? Niitä oli aikoinaan punaisina, sellaiset olisivat aika ihanat...

Putiikki Rannalla kirjoitti...

juu, kyllä kumisaappaissakin voi nykyisin olla tyylikäs!! sanoisin äkkiseltään että noita sukkia ei tällähetkellä ole myynnissä mutta tarkistan asian huomenna!

Tarleena kirjoitti...

Kevään 2010 mallistossa punaisia sukkia oli saatavana, samoin kuin niitä iki-ihania mamelukeja ja pitkälahkeisia pitsihousuja... Onko näitä mahdollista saada Putiikin kautta?

Putiikki Rannalla kirjoitti...

Sukkia löytyykin vielä muutamat harmaina! Punaisia ei tällähetkellä löydy valikoimistamme. Pitsihousuja on lyhyenä.

-Ninna