tiistai 18. toukokuuta 2010

Lahjat ja tuliaiset

Se olis nyt sitten kaikenlaisten kyläilyjen ja juhlien aika näin kesäisin. Visiitti anopin mökille, kummitytön ylppärit, ex-naapurin häät... Lahjoja, lahjoja, lahjoja. No mutta, Putiikilta löytyy apu helposti! Asiantuntevat myyjät keksivät lahjan niin kummille kuin kaimallekin! Muutama hyvä lahjavinkki tulee kuitenkin tässä...

Putiikin oman malliston tyynyt, ruokaliinat ja pyyhkeet ovat oiva lahjaidea kenelle tahansa! Tuotteet ovat pellavaa ja valmistettu Suomessa lähikäsityönä! Kaikkia on saatavana myös erilaisilla kirjailuilla varustettuna! Putiikin pellavaiset tuotteet valmistetaan pientuotantona perinteisin menetelmin: rouva ompelee ja herra kirjailee!

Kotimaiset pehmoiset lampaantaljat sopivat vaikkapa mökkituliaisiksi! Mikä onkaan mukavampaa kun köllöttää takan ääressä taljaan uppoutuneena!

Oriveteläisen (kirjoitetaanko se noin??) Studio Halmetojan puutuotteet sopivat tuliaisiksi ja lahjaksi. Esim. Studion paistinlasta on valmistettu saarnista ja öljytty unikkoöljyllä. Sopii erinomaisesti mm. pienten lättyjen paistoon.

Myös paljon muuta lahjaideaa löytyy Putiikilta ja tietenkin verkkokaupasta!

-Ninna

Ei kommentteja: