maanantai 17. tammikuuta 2011

Hämeenkadun myymälän uudet tuttavuudet

Viime aikoina Hämeenkadun myymälä on saanut kahden Putiikille uuden merkin tuotteita. Nämä kaksi merkkiä ovat rantautuneet naapurimaista Ruotsista sekä Tanskasta ja tekevät todella ihastuttavia vaatteita!  

------------------  

Ruotsalaisen Branting -merkin luoja Annette Branting suunnittelee vaatteita vahvoille ja yksilöllisille nykypäivän naisille. Noin 10 -vuotiaan Branting-merkin vaatteista löytyy leikkisiä värejä sekä muotoja ja monipuolisesta valikoimasta jokaiselle jotakin. Ruotsissa ja Norjassa suosittu merkki kerää nyt faneja lisäksi Englannissa, ja on lähtenyt valloittamaan myös muiden maiden sydämiä. Tuotannossan Branting takaa lapsityön vastaisen sekä ympäristöystävällisen toiminnan.  

Esimerkkejä Brantingin mallistosta  

-------------------  

Tanskalaisen CarlaCarla Copenhagenin kaikki tuotteet on suunnittellut Susanne Benedicte Thorsøe, joka saa inspiraationsa matkustelusta ja muodin maailmasta. Näin ollen CarlaCarla Copenhagenin tuotteet ovat sesongin mukaisia ja todella viehättäviä! Putiikki Rannalla Hämeenkadun myymälästä on nyt muutaman viikon ajan saanut merkin silkkitunikoita, jotka ovat miellyttävät sekä yllä että silmään. Värit ovat luonnonläheisiä; silkkitunikoita löytyy esimerkiksi roosan, harmaan ja ruskean väreissä.Esimerkki CarlaCarla Copenhagenin silkkitunikasta:----------------- 


 Tervetuloa tutustumaan uusiin merkkeihin Hämeenkadun myymälään!

Ei kommentteja: