torstai 20. tammikuuta 2011

Verkkokaupan viikon asu, saapuneet Vintrot, ja paljon muuta!

Putiikissa tapahtuu vaikka mitä, ja ensimmäisenä onkin syytä mainita juuri saapuneet Vintron kevään uutuudet. Ne ovat aivan ihania ja todella herkullisia! Mukaan mahtuu avokkaita, nilkkureita sekä bootseja. Löytyy niin klassikko-malleja, jänniä yksityiskohtia kuin syötävän suloisia värejä. Materiaalit ovat nahkaa tai mokkaa, joten laadusta ei tingitä. Ja kaikki ovat niin mukavia jalassa! Kaiken kaikkiaan saimme 10 uutta mallia, ja niitä löytää kaikkia nyt sekä molemmista liikkeistä, Pannuhuoneelta ja Commercesta, että nettiputiikista. Kannattaa olla nopea, nämä suosikit tunnetusti häviävät pian...


Lisäksi kevään 2011 uusia Odd Molly -kappaleita saapui myös äskettäin, ja nekin löytää nyt myös verkkokaupasta! Uutuuksina tulivat Lovely knit -neulejakku, velour-housut sekä velour-mekkoa tumma puuteri -sävyisenä.


Verkkokaupan viikon asu


Verkkokaupan viikon asuun halusimme laittaa innokkaina Marc O'Polon uudet college-shortsit, vaikka ulkona vielä kylmä onkin. Asulla voi ottaa jo hieman varaslähtöä kevääseen... Jos ei tällä asulla vielä kuitenkaan tohdi ulos asti mennä, toimii se mukavana kotiasunakin, sillä nyt ei ole puutetta pehmeydestä, laadusta, joustavuudesta tai lämmöstä.Innan päällä:
Soulmaten paita (verkkokauppa)
Marc O'Polon college-shortsit (verkkokauppa)
UGG Australia Classic Short -saappaat, harmaa (verkkokauppa)
Pienen sukkapuodin kaulahuivi (verkkokauppa)
Artwoodin tyynyjä saatavilla Pannuhuoneen myymälästä
Artwoodin Goslar-nojatuoli myynnissä Pannuhuoneella
(Sukkahousut kuvausrekvisiittaa)
Ei kommentteja: