torstai 3. helmikuuta 2011

Tunnelmallinen kanta-asiakasilta eilen keskiviikkona

Putiikki Rannalla haluaa lämpimästi kiittää teitä kaikkia osanottajia, jotka saavuitte kanta-asiakasillanviettoon eilen keskiviikkona! Me nautimme illasta ja sen hengestä, toivottavasti tekin!


Iloisia vieraita saimme tälläkin kertaa suuren määrän, ja tunnelma oli viihtyisä.Illan aikana kiertelyn lisäksi saatiin kuulla vuoden 1971 Miss Suomen, Pirjo Laitilan vinkkejä ja suosituksia naisten pukeutumiseen. Pirjon hauska esitys sisälsi faktoja tämänpäivän muodista, itsensä esilletuonnista, visuaalisuudesta ja esimerkkejä elävästä elämästä. 


Pirjon esitystä oli kuuntelemassa noin satapäinen joukko Putiikin kanta-asiakkaita.Malleiksi Pirjolle pääsivät Putiikin omat Virpi (toinen vasemmalta), Miira ja Repekka.Illassa oli mukana myös Jackpotin edustaja Riitta kertomassa vieraille trendeistä ja avustamassa valinnoissa. Jackpot muisti myös osanottajia jakamalla jokaiselle asiakkaalle kesäisen Jackpot -rantakassin!

Riitta (vasemmalla) jakoi neuvoja osallistujille.Illasta jäi taas yksi mukava muisto Putiikin historiaan, ja tapahtuma piristi pimeää helmikuista iltaa. Kiitos, että teitte illasta sen mitä se oli, hyvät asiakkaat! Seuraavaa kanta-asiakasiltaa odotellessa!Ei kommentteja: