sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Rosemunden kevät fiiliksiä!















Täällä Suomessa värjöitellään sairaan kylmässä pakkasessa ja näitä ihania kevät kuvia tulee jatkuvasti saataville, onneksi on toivoa lämpöisemmästä kelistä!

Terkkuja myös Tukholmasta Odd Mollyn 10- vuotisjuhlista! Upea brändi vietti upeita synttäreitä vähän pienemmässä pakkasessa kuin täällä. Muutamia kuvia laitamme matkasta tänne vähän myöhemmin. 

Tukholman trendi näytti olevan lämpöiset upeat Parajumpersin ja Canada Goosen toppatakit. Päässä oli lähes kaikilla pipo, jos ei pipoa niin ainakin huppu ( vaikka pakkasta oli vain - 5 C).
Alaosana edelleen kapeat farkut, housut, leggingsit tai sukkahousut. Jalassa Uggit, Primebootsit tai nilkkurit. Jotenkin näytti siltä, että Tukholmassa osattiin pukeutua sään mukaan. Miesten ykköstakki oli ehdottomasti Canada Goose, mutta Parajumpersiakin näkyi. Ruotsalaisten miesten pukeutumistyyli onkin ilo silmälle, toivotaan vaan, että suomalaiset miehetkin panostaisivat entistä enemmän pukeutumiseen! Kahviloissa ja ainakin meidän hotellissa oli upeat tredikkäät melko musta-valkoiset sisustukset, jotka henkivät yksinkertaista tyylikkyyttä, mutta silti vahvaa fiilistä! Suosittelemme lämpimästi kaikille silloin tällöin Tukholman matkaa, sieltä saa kaikille kauneuden nälkäisille aisteille ravintoa ja fiilistä!

Ei kommentteja: