keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

10 faktaa, Lotta & Repekka

Heissuliveii! Täälä tänään puikoissa Lotta.
Pidemmittä puheitta, tästä lähtee 10 faktaa musta ja Repekasta :)

1. Me ollaan Repekan kanssa maailman surkeimpia kokkeja. Kerran tehtiin riisiä ja Ikean valmis lihapullia, nam. Repekan mies pitää siis huolen siitä, että Repsu pysyy hengissä ja välillä mäkin pääsen osingoille.
Ollaan siis melkosia ravintola- ja roskaruokien suurkuluttajia. Siipiweikot on meidän yks lemppari!

2. Me ei sitten todellakaan olla aamuihmisiä.. Ei olla ikinä oltu, eikä meistä varmaan ikinä tuu. Jos ollaan samassa paikassa aamu, niin se on sitten ihan satavarma, että me myöhästytään. Me ollaan yritetty n. 15 kertaa aamusalia, kerran taidettiin onnistua? Aamusta jompikumpi laittaa toiselle viestiä "mikä meno" toinen vastaan "väsy" ja sitten nukutaan. 

3. Jos joku näkee meidät koskaan ikinä tanssilattialla, niin saa tulla vetään kädestä pois. Kiitetään myöhemmin! Meitä ei vaan oo luotu siihen hommaan.. ei sitten yhtään.

4. Repekka tarvii aina suunnitelmat etukäteen, eikä pysty keskittyyn mihinkään ilman, että se tietää liikkeensä 2h eteenpäin. Mä taas meen vähän fiiliksen mukaan sinne minne tuuli(repekka) vie.

5. Mulla ei ikinä oo laukkua mukana, tungen kaikki mun tavarat (avaimet, pankkikortti kännykkä) taskuihin. Repekka taas näyttää aina siltä, että olis lähössä pidemmällekin reissulle :D Sen laukusta löytyy sitten ihan kaikki! Välillä siellä saattaa olla koirakin.

6. Mun toinen koti on Teiskossa Repekan ja repsun miehen luona. Mulla on siellä oma makuuhuonekkin, joka on isompi kun oma kämppä. Ollaan päätetty, että Repekan miehelle tää järjestely käy oikein hyvin. Meillä on muutenkin tosi tiivis kaveriporukka:)

7. Meillä (ehkä vähän enemmän mulla) on tapana aina soittaa jotain tiettyä biisiä niin kauan, että kaikki alkaa vihaan sitä, eikä sitä sitten enää jaksa kuunnella kukaan. Tällä hetkellä kierroksessa J. Karjalaisen Mennyt mies ja meripihkahuone.

8. Me, niin kuin varmasti melkeinpä kaikki, ollaan töissä hieman eri ihmisiä, kun vapaa-ajalla. Ollaan saatu Repekan kanssa pidettyä työ ja ystävyys aika hyvin erillään. Tai töissä ollaan myös ystäviä, mutta kun ollaan vapaalla, niin sitten ollaan ystäviä ilman mitään työ statuksia :)

9. En ehkä oo tavannut mukavuudenhaluisimpia ihmisiä kun me. Rakastetaan kumpikin pitää farkkuja, mutta kun päästään kotiin, niin aina sitä vaihtaa rennompiin kuteisiin. Tänään koitettiin poistua mukavuusalueelta...
Kuvamateriaalia :
Repekalla oli tommoset boyfriend farkut ja teeppis, missä se ei viihtynyt sitten yhtään! Mulla mekko ja no.. tän parempaa kuvaa ei saatu. Jos vaihdettais vaatteita, niin molemmat viihtyis erittäin hyvin !
Tässä taas semmoset vaatteet, missä voitais olla päivittäin :)
Ei varmaan jää epäselväks, että kumpi meistä oli se malli :D

10. Me ollaan Repekan kanssa oltu ala- ja ylä-aste samassa koulussa rinnakkaisluokilla, mutta ylä-asteella meistä tuli paremmat kaverit, kun jouduttiin luokkaretkellä lapissa samaan telttaan. Sitä ennen meillä oli ihan eri kaveriporukat. Kiitos vaan hänelle, joka meidät sinne telttaan laitoit :D Sen jälkeen oltiinkin sitten kun paita ja peppu! Vaikka ollaan ihan erilaiset kun miettii, että mä asun keskellä Tampereen kaupunkia yksiössä yksin, Repekka asuu maalla miehensä ja koirien kanssa omakotitalossa, ja muutenkin ollaan aikalailla vastakohtia toisillemme, niin silti tullaan kyllä juttuun paremmin kun hyvin! 
Siellä missä Repekka, on myös Lotta. Hah :)


2 kommenttia:

Kirsi kirjoitti...

Hei tää oli hauska! :) Hulvattomat ystävykset.

Repekka kirjoitti...

Kiva, että tykkäsit!
Itsekin nauroin ihan kippuralla, kun luin noita. Kaikki oli niin totta ja Lotta osasi kirjoittaa ne niin hyvin :)