maanantai 26. lokakuuta 2015

Putiikki Rannalla 8-vuotta!

Vietämme nyt tämän viikon ajan 8-vuotis syntymäpäiviä! Alkutaipaleesta on jo kulunut jonkun aikaa ja matkan varrella on tapahtunut kaikenlaista. Iloksemme päivittäin saamme tavata teitä ihanat asiakkaamme edelleenkin niinkuin jo 8 vuotta sitten, jolloin toimintamme alkoi Näsijärvenrannalta Teiskosta. Putiikin Rannalla nimi onkin saanut alkunsa  alkuperäisen sijaintinsa mukaan Näsijärvenrannalta!

Pannuhuoneen tarina alkoi 6-vuotta sitten Onkiniemessä, kun etsimme persoonallista ja elämyksellistä liiketilaa Tampereelta. Haarlan vanhan paperitehtaan Pannuhuone onkin meillä ollut jo vuosia ja se on yksi Suomen hienoimpia liiketiloja. 

Cityn myymälä on ollut meillä jo myös kohta 3 vuotta Aleksis Kiven kadun ja Hallituskadun kulmassa. Sitä ennen olimme Commercen talossa 2, 5 vuotta, siellä alkoi tila tulla vastaan, joten siirryimme suurempiin tiloihin nyt niin upealle kadulle, jossa sijaitsee Tampereen parhaimmistoon kuuluvat myymälät, kahvila ja ravintola.

Maaliskuussa avasimme Tampereelle kolmannen liikkeen ainutlaatuiseen ja elämykselliseen Naapuriin Tuomiokirkonkadulle. Tällaista vastaavaa konseptia ei Suomessa aikaisemmin ole ollut ja asiakkaat ovatkin olleet tyytyväisiä uudenlaiseen ja erilaiseen kauppapaikkaan. Vastaavanlaisia kokonaisuuksia löytyy myös Tanskasta ja muualta Euroopasta.

Verkkokauppamme on ollut toiminnassa myös lähes alusta saakka. Verkkokaupastamme löydät osan tuotteistamme, myymälöissä paikanpäällä on kuitenkin laajempi valikoima. Blogissa, facebookissa ja instagramissa näkyviä tuotteita voi myös tilata Pannuhuoneelta, mikäli niitä ei verkkokaupassamme ole.

Putiikki Rannalla myymälän tarkoitus on ollut tuoda asiakkailleen miellyttäviä ostoskokemuksia persoonallisessa liiketilassa, jossa on enemmänkin kodinomainen ilmapiiri. Tämä kaikki johtaa historiaan Näsijärvenrannalle, jossa ensimmäinen liike sijaitsi ja tämä kodinomaisuus oli se asia, jolloin silloin heti alkutaipaleella erotuimme muista liikkeistä. Nyttemmin samantyyppisiä liikkeitä on Suomessa jo enemmän, mutta 8 vuotta sitten olimme ensimmäinen lifestyle myymälä.

Matkan varrellella meillä on ollut jo jonkun verran omaa tuotantoa ja nyt olemmekin  luoneet oman uuden brändin PURAn. PURA clothes tuotteet ovat laadukkaita Tampereella tai Kangasalla valmistettuja. Puhtaat materiaalit neulotaan myös paikallisesti. Materiaalit ovat ensiluokkaisia mm. merinovillasta, bambusta tai villasekoitteista. Ensimmäiset kappaleet myytiin loppuun hetkessä ja tällä viikolla saammekin täydennystä näihin laadukkaisiin lähituotteisiin. Mallisto on kasvamassa hurjaa vauhtia ja mielellämme kuuntelemme myös asiakkaidemme toiveita!

Suuret kiitokset näistä vuosista kuuluvat teille ihanat asiakkaamme, kun olemme saaneet kulkea tätä matkaa kanssanne!

Syntymäpäiviemme kunniaksi tarjoamme nyt asiakkaillemme kaikki tuotteet - 25 % koko tämän viikon ajan maanantaista perjantaihin. Lämpimästi tervetuloa vierailemaan Pannuhuoneelle, Cityyn ja Naapuriin!


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onnea paljon teidän ihanille putiikeille. Tuotte ripauksen luxusta ja lämpöä tänne manseen!
Käväsin ostamassa ihanan Balmuirin vaalean harmaan kid mohairin Naapurista, nyt ei tarvi palella. Vaakakupissa oli stokkan vaaleanpunainen tai teiltä ostettu vaaleanharmaa, teidän putiikki vei voiton! Oon sitä mieltä, että pieniä putiikkeja pitää aina silloin kannattaa ja suosia kun vaan voin.
Kiitos kun olette olemassa, teillä on aina kiva piipahtaa, lompakkokin kevenee yleensä mukavasti, hih!
-Taru-

Putiikki rannalla kirjoitti...

Moikka Taru,

kiitos paljon palautteesta. Ihana kuulla, että meillä on mukava käydä! Sinua on myös aina kiva nähdä!