lauantai 31. joulukuuta 2016

VUOSI 2016

Suuret kiitokset teille ihanat Kanta-asiakkaamme tästä kuluneesta vuodesta! Paljon tapahtui taas kaikenlaista.  Alkuvuodesta suljimme Hallituskadun myymälän ja kesäkuussa avasimme alkuperäisen Putiikki Rannalla myymälän Teiskoon kesäkaupaksi. 

Pannuhuoneella syksyllä avautui vihdoin tunneli, jonka jaloissa olimme 3 vuotta! Nyt asiakkaat ovat taas löytäneet perille helposti ja löytyyhän pihasta maksuton parkkipaikka, eikä tarvitse mennä kaupungin ruuhkiin! Lämpimästi tervetuloa jatkossakin Suomen tunnelmallisempaan liiketilaan  Haarlan vanhan tehtaan Pannuhuoneeseen, jossa voit nauttia myös ihania Bistro Pannu & Huoneen herkkuja. 

Naapurissa keskellä kaupungin sykettä on helppo piipahtaa asioiden lomassa ja nauttia kaupungin ainutlaatuisimmasta tunnelmasta! Naapurista löydät myös Antiikkiliike Anna-Stiinan ja Bistro Naapuriin, jossa saat valita erittäin maukkaita ja todella terveellisiä herkkuja joka makuun!

Haluamme kiittää myös teitä siitä, että oma PURA mallistomme on saavuttanut niin suoren suosion teidän ansiostanne! Hienoa on huomata, miten arvostetaan Suomessa ja lähellä tehtyjä tuotteita niin paljon! Tulevana vuonna perustamme myös pienen ompelimon Pannuhuoneelle, jonne voit tulla seuraamaan tuotteiden valmistumista paikanpäälle! Tällöin tuotantoketju on todella läpinäkyvää ja tiedät kuka tuotteesi on valmistanut ja missä.

Alla olevissa kuvissa, kuvia kuluneelta vuodelta ja PURAN klassikkomalliston tuotteita!Paljon paljon onnea ja  terveyttä  tulevalle vuodelle 2017!

Lämpimin terveisin

Miira, Repekka ja Maarit


Ei kommentteja: