maanantai 14. tammikuuta 2013

Arvonta !

Ihanaa viikon alkua !


Meillä on ilo ilmoittaa, että pääsemme muuttamaan Commercen talon myymälän uuteen, upeaan ja suurempaan myymälään kevään kuluessa. Uusi Putiikki Rannalla City avaa ovensa korttelin verran lähempänä Laukontorin rantaa Hallituskadun ja Aleksis Kiven kadun kulmassa! Haluammekin kysyä nyt sinulta, minkälaisessa Putiikki Rannalla myymälässä Sinä haluaisit asioida ja viihtyä! Kaikkien vastanneiden kesken arvomme Peak Performancen asustesetin, joka sisältää huivin, lapaset ja säärystimet arvo 175 €!


Voit vastata tämän tekstin kommenttiboksiin,

tai osoitteeseen cityputiikki@putiikkirannalla.fi


Ystävällisesti,


Putiikin Tytöt

 
 

28 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei,
Tykkään kovasti käydä putiikeissanne Tampereella ja seuraan päivittäin blogia. Putiikkinne ilmeet ovat jo nyt hyviä, mutta uuteen putiikkiin voisi tulla jotakin veteen liittyvää, koska nimi on putiikki rannalla. Värimaailma voisi olla vaaleampi, puuta kuitenkin ja olisi aivan upeaa jos liikkeessä olisi esim. akvaario kaloineen tai jokin muu vesi elementti esim. pieni suihkulähde tms. Tässä jotakin vinkkiä
Terkuin, Tarude

Megabass kirjoitti...

Haluaisin käydä semmoisessa Luonnon valaisemassa myymälässä, olisi hienoa, jos ulko valo pääsisi sisälle hyvin näkymään. Ja puhdas kuin valkoinen lumi. :D

Anonyymi kirjoitti...

Valo, raikkaus, kodikkuus siinä mielsestäni hyvän putiikin ilmeet:) Ja teillä sellainen on:)

Ripu kirjoitti...

Kommentti Helsingistä.. Olen vieraillut Kluuvin putiikissanne useasti, josta ei ole mitään huonoa sanottavaa, mutta noin yleensä, jos ja kun saa toivoa, niin sellainen liiketila, jossa mahtuu lastenvaunuilla kulkemaan, olisi hyvä. Usein vaunut on jätettävä oven suuhun, koska laatikot ja pöydät jne. on siten aseteltu, ettei niiden välistä mahdu rattailla kulkemaan. Tämä on pienissä tiloissa hankala toteuttaa ja silloin voi rattaatkin jättää rauhassa kauemmas, mutta isommissa kannattaa huomioida. :D

Tuulettaja kirjoitti...

Oih, juuh, Pieniä kaloja uiskentelemassa :D jotain Sponttaania voisi laittaa, niin ihmiset aina kääntävät päänsä, kun näkevät sen ja saavat mielenkiinnon tulla sisään. Vaikkapa iso Aurinko ikkunassa kiinni säihkyy.

*Mirva* kirjoitti...

Avara ja raikaas.Teidän putiikit ovat jo hyviä sellaisenaan :)
mirvamaa@hotmail.com

MieVaan kirjoitti...

Semmoisessa missä on todella ystävällinen palvelu ja avarat tilat.

SusB kirjoitti...

Avara ja sopivan valoisa myymälä olisi mieleeni. :)

suszu_91@hotmail.com

Minishow kirjoitti...

Ihanan kodikas, mutta avara ja ehdottomasti valkoinen. Glamouria vaaleuteen voisi lisätä kristallilla, silkillä ja runsailla kankailla. Putiikki rannalla tuo minulle nimenä mieleen rantabulevardin luksusmyymälän, jossa asiakas saa rauhassa istuen ja nautiskellen tehdä ostoksia.

Kirsi kirjoitti...

En ole vielä päässyt vierailemaan putiikissanne. Mutta kuvista katsottuna kalusteet on aika tummia sävyltään, avara ja valoisa liike houkuttelee. Mahdollisesti valkoinen lautalattia. Niinkuin joku jo kirjoittikin, tyyliinne sopisi kristalli valaisimet, ei ylikirkkaat lämmittävät spotit. Tykkään tuosta teidän tiiliseinästä, tuo mukavasti särmää. Uutta ja vanhaa sopivasti sekaisin. Uskon uudesta putiikista tulevan oikein houkutteleva, ja varmasti tulen vierailulle, kun sinne suunnille olen tulossa! :)

Anonyymi kirjoitti...

Heipat Helsingistä!
Tampereen putiikit ovat vielä näkemättä, mutta Kluuvin liikkeessä vierailen vakituisesti.

Ensimmäisenä mieleen tulee hyvä asiakaspalvelu, ja hymy onkin mielestäni tärkein yksittäinen asia, johon kannattaa panostaa, tai siis teidän tapauksessanne ylläpitää ja jatkaa samaa rataa :)

Mitä itse ulkonäöllisiin asioihin tulee, niin mielestäni Putiikki Rannalla jo nimenä viittaa helposti lähestyttävään, kotoisaan ja maanläheiseen liikkeeseen, jonne on mukava palata uudestaan. Ajopuun väriset puuelementit, vanhat puulaatikot, kenties valkoista lautaa.. Näistä elementeistä itse alkaisin rakentamaan Putiikkia Rannalle ;)

Ihanaa tammikuun jatkoa!

- B

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä asiakaspalvelu ja avarat tilat, jossa ei tarvitse väistellä koko ajan laatikoita yms. esteetön kulkumahdollisuus. Terv. Inkeri.

Anonyymi kirjoitti...

Heippa! Olen asioinut Tampereella... Kiva ja viihtyisä liike muodostuu sen kodikkuudesta ja tuotteiden esillepanoa unohtamatta:) t. Minna Rollosta

zeepra kirjoitti...

Avarat käytävät, selkeät linjat ja värit. Siisti kokonaisuus joka antaa ostajalle tunteen tulla ostamamaan sitä mitä tarvitsee.

x_unrated at hotmail.com

maruska kirjoitti...

Putiikki joka henkii kotoisuutta, pienet putiikit ovat siinä parhautta.

Ei liian korkeita hyllyjä, itse tykkään hypistellä siitä lantion korkeudelta. Tuotteiden tarinat antavat myös asiakkaalle pienen lisämausteen.

Valoa saisi pilkistellä ikkunoista ja tuntea kohta tulevan kevään valon :)

mariestrange(at)hotmail.com

maiju kirjoitti...

Olen putiikissanne vierraillut muutamasti ja aika samalta toivoisin uudenkin näyttävän:) Valoa toki ei voi olla koskaan(?) liikaa, kiva jos on tilaa ettei tunnu siltä että kaikki kaatuu päälle kun kääntyy, musiikkia ei mielestäni tarvita, riittävä valikoima kokoja ettei ne yleisimmät ole heti loppu (haastavaa varmasti;))...

Anonyymi kirjoitti...

Minulla on kokemusta vain Tampereen liikkeistä. Siellä ensimmäisessä osoitteessa rannalla oli ihana tunnelma ja metsän tuoksu :) Metsää on vaikea saada kaupunkiin muutoin kuin väreissä. Tyylit tampereen molemmissa putiikeissa on kivat en muuttaisi sitä tuossa uudessakaan. Palvelu on ollut aina yhtä aurinkoista ja se tekee jo paljon.

Kappaleena
ankary84@gmail.com

Henna kirjoitti...

Heippa! Toivoisin, että putiikki olisi avara, valoisa, vaalea, muttei kuitenkaan mikään kliininen vaan kotoisa :)
henn_u@hotmail.com

NuuNuun (nuunuun@hotmail.fi) kirjoitti...

En ole käynyt putiikissanne vielä. Mutta tärkeitä asioita ovat avarat ja viihtyisät tilat, myyjillä on aikaa palvella, sekä mielenkiintosia tuotteita on esillä.

Tietenkin tuotteiden hintojen pitää olla aika edullisia tai muuten liikkeessä käynti menee pelkäksi katseluksi.

Anonyymi kirjoitti...

Kaunis, raikas, valoisa ja kodikkaan omainen putiikki!
T.Maria

Onnela kirjoitti...

Tykkään erityisesti Pannuhuoneen tiloista, mutta keskustassa en ole kertaakaan vielä käynyt:) Olisi ihanaa, jos uudessa tilassa liikkeeseenne tulvisi valoa ja mahdollisesti se 'ranta' myös näkyisi!Ja jos ei rantaa, niin sisustukseen kenties elementtejä, jotka viittaavat siihen.
Itse olen valkoisen ystävä, mutta mielestäni teillä voisi toimia sellainen tila, jossa olisi ikäänkuin kaksi maailmaa...tumma ja vaalea puoli.

Anonyymi kirjoitti...

Valoisassa, vaalein värein sisustetussa, hyvän palvelun ympäröimässä. No mutta nythän tässä näköjään kuvailen aika pitkälle jo teidän olemassa olevaa myymäläänne :)

Eli kovin paljon en lähtisi muuttamaan tyyliä.

Hämeenkadun ikkuna on hyvä houkutin astumaan sisään putiikkiinne ja tutustumaan tuotteisiinne. Ikkunastailaukseen kannattaa panostaa.

marru3(at)suomi24.fi

Hanna Emilia kirjoitti...

Mun mielestä olette nyt jo onnistumaan keskustan kiireiden keskelle ihanan rauhallisen ja seesteisen putiikin. Pidän itse tämmöisestä vähän boheemista ja rauhallisesta otteesta - ei kiitos teknolle ja millintarkalle järjestykselle. Tykkään myös siitä kun putiikissa on vaatteita, asusteita ja sisustustavaroita vähän sekaisin, sopii fiilikseen ja siellä on ihanaa penkoa :)

Eveliina kirjoitti...

Asiakaspalvelu on ollut ainakin Tampereella hyvää ja vaikka isompiin tiloihin muutatte toivoisin että putiikkimainen tunnelma säilyy ja esillepano tietysti yksi tärkeimmistä. Myös luonnonvalo korostaisi kaikkia ihanuuksia. Vaaleat sävy ja puu iskevät myös minuun!:)

Evelina kirjoitti...

Minusta sellainen mukava istuskelupaikka, kuten teillä on ainakin pannuhuoneella luo todella paljon viihtyisyyttä :)!

Retu kirjoitti...

Putiikin tulee olla raikas, valoisa ja kodikas- vaaleus on valttia:)

Anonyymi kirjoitti...

Vaaleita sävyjä ja puuta, luonto mukaan sisutukseen. Skandinaavista selkeyttä myös.

CJK

Anonyymi kirjoitti...

Kuten liikkeen nimikin viittaa, niin sisustuksessa pitäisi näkyä jotenkin ranta, ehkäpä ajopuita, akvaario... olisi ainakin lapsilla ihasteltavaa.

- Siiseli
siiseli@mbnet.fi