maanantai 25. tammikuuta 2010

Blogi muuttuu



Tervehdys kaikki ihanat lukijat! Nyt on aika kiittää Marikkia blogin alkuun saattamisessa ja tähänastisesta kirjoittamisesta. Kiitos myös niistä kaikista ihanista kuvista, jotka olet Putiikistani ottanut ja näin antanut lukijoille häivähdyksen kaupassa olevasta tunnelmasta!

Olen siis Putiikki Rannalla kaupan yrittäjä Miira, joka toteuttaa omaa haavettaan siitä, jonka koskaan ei edes uskonut toteutuvan. Muoti on ollut intohimoni aina, kaikki kauniit vaatteet ja kengät. Ideani kauppaan sain norjalaisesta sisustuslehdestä. En halunnut perustaa vain sisustusliikettä, koska niitä on jo riittämiin. Halusin tarjota asiakkailleni jotakin ainutlaatuista ja näin syntyi liikkeeni Putiikki Rannalla. Haluan myydä liikkeessä suomalaisten suunnittelemia ja valmistamia tuotteita. Toki meillä on myynnissä myös ulkolaisia trendimerkkejä, joita haluan asiakkailleni tarjota.
Mahdollisuuksien mukaan valitsen liikkeeseeni myyntiin ekologisia tuotteita, jotka tukevat kestävää kehitystä ja säästävät tätä maapalloa jälkipolvelle.

2 kommenttia:

Tarleena kirjoitti...

Onnea uudelle blogille, ja kiva saada nimelle "kasvot"!

Putiikki Rannalla kirjoitti...

Kiitos paljon Tarleena!