perjantai 12. maaliskuuta 2010

Osmia


Ensimmäinen tuote joka taannoin kiinnitti huomioni Putiikissa olivat ihanan väriset saippuat! Ne suorastaan huusivat nuuskimaan ja hipelöimään. Ja jestas mikä tuoksu!! Eniten ihastuin saippuoihin joissa oli pieni hassu sieni sisällä. Niitä oli monta ihanaa väriä ja tuoksua. Sitten oli kauniita palasaippuoita, joihin oli upotettu erivärisiä pikkupaloja! Njam, olisin voinut vaikka maistaa!

Näiden saippuoiden takana on yritys nimeltä Osmia. Osmia sijaitsee Tuusulan Kellokoskella ja valmistaa tuotteensa käsityönä. Tuotteissa ei ole ylimääräisiä kemikaaleja rasittamassa ihoa ja ympäristöä vaan raaka-aineina käytetään elintarvikelaatuisia kasviöljyjä ja muita luonnon tuotteita.

Saippuoista kauneimpia ovat mielestäni luffasaippuat (saippuan sisällä on pesusienikurkusta saatava sieni). Luffalla kun pesee kädet, sieni hieroo ihanasti kämmeniä. Tuoksuja on valittavana seitsemän. Myös omena-, marja- ja turvesaippuapalat ovat kylpyhuoneen ihanaisia kaunistuksia ja tuoksuttajia.

Osmia valmistaa myös esim. shampoita. Shampootkin tehdään mahdollisimman luonnollisista raaka-aineista: pesevät aineosat perustuvat kookosöljyyn ja säilöntäaineina toimivat pihlajanmarjoissa ja puolukoissakin esiintyvät hedelmähapot.

Myös Osmian kuorintasuoloja ja kylpysuoloja on Putiikilla myynnissä.

Osmialla ei ikävä kyllä ole omia nettisivuja, mikä on todella harmi! Toivottavasti sellaiset joskus ilmaantuvat!

-Ninna

Ei kommentteja: