perjantai 23. huhtikuuta 2010

Jos metsään haluat mennä nyt...

Tulin eilen viettämään viikonloppua mökille tänne Jämsänkoskelle. Ollaan tehty koiran kanssa pitkiä metsälenkkejä ja Emma meni tänään hienosti ensimmäiset harjoitusjälkensä! Idea on siis se, että koira seuraa edellisenä päivänä metsään vedettyä verijälkeä. Kokeisiin olisi tarkoitus mennä ehkä jo tänä kesänä. Metsässä liikkuminen on aina ollut lähellä sydäntä, suomalainen puhdas metsä on mielettömän kaunis ja ihanan tuoksuinen!!

Tästä päästäänkin mukavalla aasinsillalla Putiikille juuri saapuneisiin ympäristöystävällisiin pesuaineisiin! Mummi ja minä -pesuaineperhe kasvoi sitruunasoodan tuoksuisilla uutuuksilla. Vanhoina tuoksuina löytyy mansikkamarenki, eukalyptus-pastilli ja polkkakarkki. Pesuaineita on astianpesuun, pyykinpesuun ja siivoukseen.

Mummi ja minä -pesuaineet eivät sisällä zeoliittiä, fosfaattia, keinotekoisia väri-, hajuste- ja säilöntäaineita. Pullot on valmistettu poltettavista materiaaleista (huom. korkit ja suihkeosat ovat sekajätettä). Yhtään Mummien raaka-ainetta ei ole testattu eläinkokeilla. Mummit eivät ärsytä herkkääkään ihoa ja siksi ne sopivat useimmille allergikoille. Tuotteet on valmistettu kasviperäisistä, uusiutuvista raaka-aineista, jotka hajoavat luontoon 100 %:sti.

Mummi ja minä -pesuaineista lisää täällä.

-Ninna

Ei kommentteja: