perjantai 14. tammikuuta 2011

Tulossa uusi merkki! Noa Noaa saatavilla pian myös meiltä!

Valikoimaamme tuli aivan uusi merkki! Ensimmäiset tuotteet ovat jo saapuneet Pannuhuoneelle, ja lisää on tulossa! Kannattaa tulla katsomaan! Verkkokauppaan tuotteita tulossa ensi viikolla.
     


Noa Noa on Tanskan yksi johtavia muotimerkkejä ja tarjoaa kaikenikäisille naisille tilaisuuden ilmaista itseään yksilöllisellä, hennolla sekä naisellisella muodilla. Värisävyt ovat pehmeitä ja kevään 2011 mallistoon on saatu inspiraatiota rennoista hetkistä sekä kauniista ympäristöstä. Noa Noan naisten mallistoa on saatavilla 19 maassa, ja tästä lähtien myös Putiikki Rannalla -myymälöistä sekä -verkkokaupasta!

Noa Noa Miniature tarjoaa merkin vaatteita lapsille. Mallisto sisältää silmää miellyttäviä ja persoonallisia ratkaisuja tytöille. Myös Noa Noa Miniaturen tyttöjen vaatteita on pian saatavilla Putiikki Rannalla -myymälöistä sekä -verkkokaupasta!

5 kommenttia:

Piia kirjoitti...

Kivaa, olenkin odottanut tätä merkkiä!!!

Tarleena kirjoitti...

Turussa on Dotty niminen myymälä, joka on jo muutaman vuoden ajan myynyt pelkästään Noa Noaa! Anteeksi, oli pakko tarkentaa...

Noora kirjoitti...

Ihanaa, ihanaa! Täällä myös kovasti odotettu ja lastenmallisto kiinnostaa myös kovasti. Laitattehan paljon malleja myös verkkokauppaan, jotta täällä kauempanakin niitä nähdään, jookos?!

Putiikki Rannalla kirjoitti...

Moikka tytöt. Kiitos kommenteista! Ja kiitos Tarleenalle tarkennuksesta. Tarkoitimme varsinaisia liikkeitä.
Noora, lastenmallistoa on tulossa aluksi tytöille ja katsotaan miten se lähtee liikkeelle. Laitetaan tuotteet myös verkkokauppaan heti kun ne saapuvat. Lastenvaatteita pitänee odotella vielä jonkun aikaa, mutta tulossa on!

Anonyymi kirjoitti...

Tosi ihanaa, näitä saa Suomesta niin huonosti. Livinki.fi putiikista olen tilannut naisten Noa noa vaatteita ja kenkiä ja lilliksestä lasten noa noaa. Muuten Tanskasta.Kovasti odotellen:)