keskiviikko 15. helmikuuta 2012

Ruotsin matka


Tässä muutamia kuvia Ruotsista, Odd Mollyn 10-vuotis juhlista. Pari päivää ennen matkaa minulla oli korkea kuume ja kurkkukipu. Matkaan oli kuitenkin päästävä. Onneksi kuume hellitti aamulla, mutta päätimme silti suunnata maalaislääkärillemme Teiskoon ennen junan lähtöä. Sieltä lähdimme kauniiden maalaismaisemien saattelemana kohti Kämmenniemen apteekkia. Sieltä haimme antibiootit korvatulehdukseen.
 

Junassa lääkkeet vaikuttivat ja parin tunnin junamatka meni kuin hujauksessa. Taisin siinä välillä pienet torkutkin ottaa. Balmuirin tuubi oli ihanan pehmeä ja lämmin matkakaveri.


Yövyimme Scandic Grand Central hotellissa joka sijaitsee aivan Tukholman keskustassa. Hotelli oli vasta viime syksynä valmistunut. Tykkäsimme hotellista kovasti ja voimme sitä kaikille suositella. Kylpyhuoneesta oli pakko napata kuva kun se oli mielestämme niin tyylikäs.


Lopuksi vielä muutama kuva Odd Mollyn muotinäytöksestä. Puitteet oli mitä mahtavimmat ja näytös oli upea. Valitettavasti emme saaneet kunnon kuvia näytöksestä, koska istuimme niin kaukana.                           Juhlan asuna toimi vanha tyllihame, Rosemunden pitsipaita ja musta jakku.  Tässä pala meidän Ruotsin matkaa. Terkuin Repekka

Ei kommentteja: