lauantai 24. maaliskuuta 2012

Kiss`a, huippumuotoa ja luksusta!

Tamperelainen Satu on suunnitellut KISS´A laukut, nämä upeat ja laadukkaat kauan kaivatut suomalaiset laatulaukut. Satu Jaakkola-Chiarilla on takanaan merkittävä ura kansainvälisen muodin parissa. Sadulla on yli 15 vuoden kokemus huippumuodin suunnittelusta Italiassa. Satu tuo KISS'A laukuille uniikin yhdistelmän huippumuotoa, luksusta ja luovuutta.

Laitan tähän lisätietoa suoraan heidän kotisivuilta osoitteesta:

 http://www.kissafashion.fi/main.php
KISS'A on laukkumerkki vailla vertaa - näillä kiehtovilla ja kauniilla laukuilla on luonnetta kuin kissalla. Elegantit laukut on suunniteltu aistikkaasti laadukkaasta italialaisesta nahasta ilman turhia kommervenkkejä.
KISS'A pyrkii pysymään trendien edellä niiden seuraamiseen sijaan, joten näiden laukkujen kantajat eivät näytä muotioikkujen orjilta. Nykyajan muotia leimaa yksilöllisyys - hienostuneet yksityiskohdat ja ihastuttava design ovatkin KISS'A laukkujen tunnusmerkkejä. KISS'A on ylpeä jokaisen laukun huolellisesta valmistuksesta ja moitteettomasta laadusta.

KISS'A on saanut vaikutteita useista inspiraation lähteistä. Nimi on sanan suomen-, italian- ja englanninkielen merkityksien liitto.
  • Suomenkielisen kissa-merkityksen lisäksi laukkujen lukuisat, leikkisät värivaihtoehdot muistuttavat Suomen upeasta luonnosta.
  • Englanniksi nimi suukottaa maailmaa modernilla mutta ajattomalla tyylillään.
  • Laukkujen nahka on Italiasta. Kissa kuulostaa Italian sanalta "chissa", joka tarkoittaa "kuka tietää" italiaksi. Tosiaan, kuka tietää mihin intohimo voi johtaa! 


Laukuissa on kivoja yksityiskohtia kuten laatta ja tuo "roikkuva kissa" jota voi pitää myös avaimenperänä. Ja nämä saa toki irti ja niin laukusta saa hieman yksinkertaisemman.

Laukuissa on myös ihanan pirteä väri nimittäin turkoosi.
 Hinnatkin ovat kohdillaan sillä laukkujen hintahaarukka on 197 € - 261 €

Mitäs tykkäsitte?

Terkuin,

Repekka

Ei kommentteja: