maanantai 1. helmikuuta 2016

PURA Kanta-asiakasilta!

Kiitos kaikille ihanille Kanta-asiakkaille, jotka olitte mukana! Ja kiitos myös niille, jotka eivät ehtineet mukaan, erittäin positiivisesta palautteesta, jotka ovat ylittäneet kaikki odotuksemme uuden brändimme suhteen! 

Uusia tuotteita olemme saaneet lisää, joista suurimmaksi hitiksi osoittautui PURA mekko ja se myytiinkin heti ensimmäisen viikon aikana loppuun! Materiaalina on siis huippulaadukas cotwool neulos, joka kudotaan Agtuvilla Tampereella! Myös pipot ja tumput ovat tilapäisesti loppuneet, mutta niitäkin saamme jatkossa lisää. Hinta laatusuhde on myös niissä tuotteissa huippuhyvä eli 29 € kpl ja made in Tampere!

Myös 100% merinovilla neuleesta saimme uuden Chanel mallisen lyhyen ja pitkän PURA neuletakin! Nämä laadukkaat neuleet käyvät hyvin vaihteluna tavalliselle blazerille ja ovat tyylikkäät myös työpaikalle, jossa vaatteilta vaaditaan paljon! Näitä voi tietenkin käyttää myös rennompien alaosien kanssa, kuten kuvasta Maaritilla Ja Repekalla näkyy!

Tässä Maaritilla jo hitiksi noussut PURA poncho, pipo ja lapaset. Huivi on Balmuirin kidmohair tummanharmaa.
Tässä kuvassa Agtuvilta Krista ja Auli kertomassa heidän yrityksensä tarinaa ja tuotteen kulkuprosessia heiltä meille. Agtuvin kaikki tuntevat varmasti nimellä KIVAT, jotka ovat jo vuosikymmeniä valmistaneet huippulaadukkaita lasten vaatteita! On ilo ja kunnia saada tehdä yhteistyötä heidän kanssaan, kun taustalta löytyy tämä vuosikymmenten kokemus laadukkaan neuleen valmistuksesta! Aulilla on päällä PURA poncho pinkkinä ja Kristalla pitkä PURA neuletakki.
Tässä kuvassa näkyy myös PURAn lumitähti villapipoja 39 € ja lapasia 29 €!  Kynttilät puukannella ovat myös omaa PURA mallistoa, tuoksuna vanilija ja laveneteli-vetiver.

Lämpimästi tervetuloa myymälöihin ja verkkokauppaan! Mikäli haluamaasi tuotetta ei verkkokaupasta löydy, älä epäröi ottaa yhteyttä Pannuhuoneelle! Liity myös Putiikin kanta-asiakkaaksi, niin saat jatkossa tietoa tarjouksistamme ja erikoisilloistamme!


Ei kommentteja: